10 Ekim 2016 Pazartesi

Güzel Makyaj Oyunu



Özellikle kız çocukları tarafından çok sevilen ve sıkça oynanan en güzel makyaj oyunları, birbirinden farklı konulu versiyonlarıyla internette en çok oynanan temaların başında geliyor. Geniş bir yelpazede binlerce çeşit oyunu içinde bulunduran bu türün sıkça tercih edilen versiyonlarından biri de aylık makyaj oyunları. Dilerseniz bu türdeki oyunları daha detaylı inceleyelim.

Aylık makyaj oyununda bizden beklenen en önemli görev ise verilen ayın bulunduğu mevsime göre karakterimizin makyajını yapmamız ve karakterimizi hazır hale getirmemiz. Pek çok rengin arasından mevsime uygun renkleri seçerek kombin yapmamız oyundaki en önemli aşama. Örneğin yazın beyaz, sarı, turuncu, kırmızı gibi renklerle yapılan makyaj oyunda daha çok puan anlamına gelirken kışın da siyah, kahverengi, gri gibi biraz daha koyu renkleri seçmemiz oyundaki dereceleri geçmemizi sağlıyor. Tüm bunlarla birlikte yaptığımız makyajın yanı sıra karakterimize giydireceğimiz kıyafetin de mevsime uygun olması ve makyajla bir uyum taşıması gerekiyor.

İnternetteki flash oyunlarının arasından çocuklara tam anlamıyla yararı dokunan oyunları bulmanın çok zor olduğu bilinmekle birlikte aylık makyaj oyununun özellikle kız çocuklara faydası, ebeveynler tarafından merak edilmekte. Çocuklara ayları ve mevsimi öğrenmeleri konusunda büyük yardımı dokunan oyunlar, aynı zamanda ne zaman ne giyilmeli konusunda da gayet eğitici bir rol üstlenmekte. Bu nedenle aylık makyaj oyunları, çocuklarımızın zaman geçirmelerine yardımcı olurken aynı zamanda öğrettiği konularla da gayet faydalı durumdalar.

http://www.matrakoyun.com/Blog/index.php/2016/08/14/en-guzel-makyaj-oyunlari/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder