5 Ekim 2016 Çarşamba

Haber Spikeri Makyaj Oyunu



İnternette pek çok çeşidi bulunan makyaj oyunlarının bir türü de spiker makyajı. Her gün televizyonlarda haber sunarken gördüğümüz spikerlerin makyajı bu sefer bize emanet. Bakalım oyuncular spikerimize en güzel makyajı yapıp televizyona güzel çıkarmayı başarabilecek mi ?

Haber spikeri makyajı, diğer türevlerine göre oyuncularına daha farklı bir deneyim sunuyor. Oyunu kısaca anlatmak gerekirse haber sunacak olan spikerin makyajı tamamen bize ait fakat makyajdan önce yüzüne biraz da bakım yapmamız gerekiyor. Spikerin yüzündeki çeşitli sivilceler ve tüyleri temizlemek için öncelikle meyveli karışımlarla hazırlanan kremi yüzüne uyguluyoruz. Daha sonra su tutup yüzünü pürüzsüz hale getirdikten sonra makyajımızı hazırlıyoruz. Göz, kaş, alın, dudak ve tırnak makyajının tamamen bize ait olduğu oyunda dikkat edilmesi gereken en önemli nokta ise çok fazla parlak renk seçilmemesi. Çünkü spiker haberleri ışık altında sunacağından yüzü fazla parlayacaktır. Tam 10 rengin arasından seçtiğimiz renklerle tamamladığımız makyajdan sonra spikerimizi haberlere hazırlamak için geriye kalan son nokta ise elbise. Milyonların önünde haber sunacak olan spikeri güzel bir şekilde giydirmek için çeşitli opsiyonlar arasından bir elbise seçip makyajımızı ve giyimimizi tamamlayıp oyunu da burada noktalandırabiliriz.

Haber spikeri makyajının diğer makyaj oyunlarından en büyük farkı makyajdan önce yüze bakım yapılması ve belirli şartlar altında yapılması. Böylece küçük yaştaki kız oyuncuların tercih ettiği oyun, kullanıcılarına makyajın hangi şartlar altında nasıl yapılması gerektiği konusunda önemli bilgiler sunuyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder