30 Eylül 2016 Cuma

Barbie Makyaj

Günümüz dünyasında oyunlar sürekli olarak yenilenmektedir. Makyaj oyunları seçenekleri arasında bir çok oyun bulunmaktadır. Özellikle kız çocuklarının narin ve süslü, renkli oyunları oynayarak boş zamanlarını eğlenerek ve eğitici görsellerle oyun oynaması daha çocukların gelişimi açısından yararlı olacaktır.




Son zamanların en çok tıklanan ve en çok oynanan oyunları arasında yer alan barbie makyaj oyunlarını oynayarak zaman geçirebilirler. İlkkul ve ortaokul seviyesindeki çocukların en sevdikleri ve kendilerine en yakın hissettikleri karakterle oynamasını sağlamak onların gelişiminde katkı sağlayabileceğini söyleyebiliriz. Bu oyunlarla barbie makyaj yapan çocuklar kaliteli zaman geçiriyor.


Barbienin çekici rujları ve çekici renkleriyle çocukların dikkatleri onun üzerine almasını sağlıyor. Çocukların bu oyunlarla ihtiyaç duydukları kaliteli zaman geçirmelerini hedefliyor ve sağlıyor. Bazı oyunlarda sadece makyaj yapmak varken bazı oyunlar da hem makyaj yapıp hem saçını yapıp hem de siz barbieleri tarzınıza göre giydirebiliyorsunuz. Çocukların kendi kararlarını kendilerini vermelerini sağlayan bu oyun onların güçlü bir karakteri olmasına adım atıyor. Çocukların da olduğu gibi barbie diyince bizim de aklımıza barbienin güzelliği ve şıklığı ön plana çıkıyor.

Barbie çok seven genç kızların barbie gibi temiz ve düzenli olduğu görülüyor. Çocuk neyi çok seviyorsa ona özenmeye çalışır. Barbie de bunun için aslında güzel bir örnek. Barbie oyunlarından aldığı görsel mesajlarla, temız, düzenli olmasını gerektiğini düşünen çocuk gerçek hayatta da kendisi bunu uygulayacaktır. Siz de çocuğunuzla birlikte bu oyunu severek oynayacağınıza eminiz. Eğlenirken öğrenin ve öğretin. Farklı tarzlar ile çocuğunuzun farklı hayal dünyası olmasını sağlayın çocuğunuzun bu oyunlarla ufku genişleyecektir. İleri de yaratıcı bir yetişkin olacaktır. Çocuğunuzu oyun konusunda destekleyin ve her zaman arkasında durun. Barbie ile oyun keyfine siz de varın.

https://bedavamakyajoyunlari.wordpress.com/2016/09/30/2016-makyaj-oyunlari/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder