28 Eylül 2016 Çarşamba

Makyaj Oyunlarında Nasıl Yüksek Puan Alabilirim ?


Bu kategoride yüksek puan alabilmek için yapmanız gereken oyunun sizden istediği kriterleri zamanında ve eksiksiz bir biçimde tamamlamanız. Aslında 2'ye ayırabiliriz ; Hayal dünyasında yarattığınız puanı olmayan oyunlar ve bir diğeride zamana karşı yarıştığınız puan amaçlı oyunlar olmak üzere. Puan almak üzere yarışılan Makyaj oyunlarında, oyuncuları bekleyen çeşitli süprizler olabilir bunlardan birisi oyunun sizden istediği kriterleri eksiksiz bir biçimde tamamlamanız.

Aşama aşama oynanan bu oyunlarda kesinlikle heyecan yapılmamalı gayet rahat bir şekilde etaplar geçilmeye çalışılmalıdır. Eğer ki oyunun size verdiği süre dolmadan tamamlarsanız etabı, fazladan puan alacağınızı ve diğer arkadaşlarınızın önüne geçeceğinizi unutmamanız gerekmekte. Ama puansız yani bir amacınız olmadan oynuyorsanız kesinlikle acele etmeyin sadece oyuna odaklanın ve o hayal dünyasına girmeye çalışın. Oyunun sizi masallardan masallara sürüklediğini görmüş olacaksınız ve eminim ki bu hoşunuza gidecek.

Makyaj Oyunları Kimler Oynamalı?

Makyaj oyunlarını hemen hemen her yaş kategorisinde bir çok kişi tarafından oynanmakta. Belli bir yaş ya da cinsiyet zorunluluğu yok. Zevk alan, eğlenen ve mutlu olan herkes oynayabilir. Günümüzde daha çok bayanları ilgilendirdiği için kız çocukları tarafından oynanma aralığı bir hayli fazla durumda hatta bu oranlara yansıdığında %80- %20 gibi büyük bir fark görülüyor. Ama az öncede belirttiğimiz gibi böyle bir zorunluluk yoktur.



Cinsiyet ve yaş ayırt etmeksizin dileyen ve eğlenen herkes bu kategoride oynayabilir. Unutmayın çocuklarınızın zihnini ve gelişimi üzerinde gözle görülür bir katkı sağlayacaktır. Oyun oynayan ve oynamayan çocuklar olarak kıyasladığımızda bu farklılık gerek ilkokul bununla beraberde diğer eğitim kurumlarında ki farkıda gözetecektir. Siz siz olun, oyun oynamak isteyen hiç bir çocuğa engel olmayın tam aksine bunu destekleyin yararlı olduğunu sizde göreceksiniz.
http://enguzelmakyajoyunlari.tumblr.com/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder