28 Eylül 2016 Çarşamba

Kız Oyunları


Sanal oyunlar, insanları özellikle çocukları gerçek dünyadan alıp sanal dünyaya taşıyor. Eğlenirken öğretmek size sunduğu seçeneklerden sadece bazıları. Bu kadar çeşit oyun olması çocukların farklı zevklere ve merak duygusuna, bununla beraber ise araştırma duygusunu kabartıyor. Şimdiki minik çocuklar belkide doğdukları zamandan itibaren dokunmatik telefon, bilgisayar kullanmayı öğreniyor. Erkeklerden farklı olarak kızların ilgisi, renkli eğlenceli oyunlar dikkat çekiyor.



Savaş tarzında oyunlar kız çocukların ilgisini çekmemektedir. Bu sebepten bile daha çocuk yaşta oynadıkları oyundan nasıl bir kişiliğe sahip olabileceğini anlayabilirsiniz. Çocukların erken yaşta sanal ortamla tanışmasının artılarından biri de çocukların kişilik sahibi olmasına ve karakterlerini öğrenmemizi kolaylaştırmasıdır. Genç yaştaki çocuklar için en önemli oyun belki de pembe tonları hakim olan kaliteli makyaj oyunlarıdır.

Özellikle kızlar için geliştirilmiş bu oyunlar da pembe renk en çok kullanılan renktir. Kızlar bir oyunda eğlence olsun isterler, o yoyunu oynarken eğlenmek isterler. Oyun oynamak onlar için çok eğlenceli bir faaliyettir. Günümüz çağında çocukların ilgisini artık el örgüsü bebekler, oyuncaklar yerine sanal ortam da oynayabilecekleri bu tarz oyunlar yer alıyor. Bu erkek çocukları için de böyledir. Bu oyunları oynayan yine annesinden görüp merak salan erkek çocukları da olabilir, kızmamak gerekir ve merakını gidermesi oyun oynamasına izin vermemiz gerekmektedir.

Bu oyunlar çocuklar için faydalıdır. Hatta yetişkenlerin bile oynayabileceği, kafa dağıtabilecekleri oyunlardır. Genel olarak erkek ve kız oyunları birbirinden farklılık gösterebilir. Bu da cinsiyet ve ilgi alanı farklılıklarından kaynaklanır. Kız çocuklarının ilgisini çeken pembe renk temalı oyunlardır erkeklerinki ise genelde savaş içerikli oyunlardır. Çocuklar için oyun oynamak vakitlerini en güzel şekilde geçirebilecekleri ve bu oyunlar en çok keyif alabilecekleri faaliyetlerdir.

https://bedavamakyajoyunlari.wordpress.com/2016/09/29/hangi-makyaj-oyunlarini-oynamaliyim/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder